Nieuw bij Alverna Barst Los: ‘De Reünie!’ “Blik vol Herinneringen LIVE”

Ondernemers voor Alverna (OVA) kleedt dit jaar haar evenement, Alverna Barst Los, anders aan. Nieuw bij Alverna Barst Los: ‘De Reünie!’-“Blik vol herinneringen LIVE” voor Alverna, Wijchen en haar kerkdorpen ism Peter Coolen.

De feestavond op zaterdag 29 augustus blijft onveranderd met een gezellige band, vorig jaar was dat een groot succes.

“Op zondag 30 augustus zal het thema ‘De Reünie’ worden!”, vertelt medeorganisator René Jeurissen enthousiast. “Dit idee is ontstaan door het feest van het 44-jarig bestaan van CV de Berendonckers en de Facebookpagina “een Blik vol herinneringen”.  Door beide werelden van papieren foto’s en digitaal samen te voegen in combinatie met de aanwezige bezoekers zullen veel herinneringen opgehaald kunnen worden. Met ‘De Reünie’ willen we “het gevoel van toen” oftewel het verleden op een mooie manier herbeleven.”

De organisatie heeft er allerlei leuke ideeën over, maar laat wel weten op zoek te zijn naar vrijwilligers om het allemaal mogelijk te maken! Zo zal er een Pubquiz met oude beelden en oude foto’s komen. Tevens wordt gedacht aan een vertoning van (in 1956 gemaakte) films over Alverna, Wijchen en Woezik, een gezellige gezamenlijke brunch met foodtrucks en/of kraampjes en er moet er natuurlijk vermaak voor kinderen zijn. “We hebben ook plannen om oude auto’s en vrachtwagens op te stellen en wellicht rijdt er straks een leuk treintje door het dorp en het prachtige buitengebied waar je ook mooie foto’s van vroeger tegenkomt.
We streven er naar om zoveel mogelijk het gevoel van samen en vroeger in diverse activiteiten terug te laten komen. Maar we hebben daarvoor wel úw hulp nodig. Voor de kerkdorpen en Wijchen zoeken we coördinatoren om oude foto’s, films etc. te regelen. Want we willen tenslotte ‘De Reünie’ samen maken!”, laat René tot slot weten.

U kunt zich aanmelden als vrijwilliger via rene.jeurissen@ziggo.nl

Binnenkort meer info.