Elk jaar organiseert het bestuur van de OVA een uitje waarbij ook de partners van de leden van harte welkom zijn. Dit jaar is gekozen voor een bijeenkomst bij Buitenoverleg aan het Ven.

Na de hartelijke ontvangst met koffie en iets lekkers konden we een tochtje maken op het Ven met de fluisterboot. Pieter van der Have, eigenaar van Buitenoverleg, heeft dit vlot zelf gebouwd, en voorzien van elektrisch aangedreven fluistermotoren. Mooi om het Ven ook een keer van de andere kant te bekijken. Indrukwekkend is de stilte op het water in dit schitterend stukje Alverna.

Toen we terugkwamen waren de achterblijvers al begonnen met de voorbereiding van de barbecue. De (oer)kok  bereidde het vlees en de vis op voortreffelijke wijze. De aanwezige leden hebben het zich prima laten smaken.

Nagenietend van al het lekkers hebben we nog lang nagepraat rond de vuurkorven. Het was gezellig en zeker voor herhaling vatbaar.